На 78-ий день війни Наталія Мосейчук провела розмову втрьох з Марком Фейгіним та Олексієм Арестовичем / фото 1+1

На особистому Youtube-каналі Наталії Мосейчук, котрий був відкритий близько місяця тому, вже перші 100 000 підписників. І понад 4 мільйони 150 тисяч переглядів. На численні прохання Наталія запросила на розмову адвоката і блогера Марка Фейгіна та радника керівника офісу Президента Олексія Арестовича.

На 78-ий день війни Наталія Мосейчук провела розмову втрьох з Марком Фейгіним та Олексієм Арестовичем, щоб обговорити в чому секрет їх такої народної підтримки в ютюб, такого влучного формату зараз.

фото 1+1

Олексій Арестович зазначив: "Я багато разів намагався не виходити на зв'язок на Інтерв’ю з Марком щовечора. І можливості не завжди вистачало. Відрядження. Та й не завжди були новини. Але зрештою я зрозумів, ми – не новинна агенція. Людям саме потрібна оцінка і думка. І є ще друга річ  - сама наявність такої передачі перед сном. Спочатку я думав – буду виходити на такі інтерв’ю  з Марком 2-3 рази на тиждень. Але люди почали писати – як так, ми не можемо заснути".

В ексклюзивному інтерв’ю Фейгін розповів, як проти Арестовича в росії запустили пропагандистську машину. Чи домовляються вони про що будуть говорити в ефірах.  Як Арестовичу вдається заспокоювати мільйони людей. Що робитимуть вони після перемоги України. Якою має бути опозиція в росії. Чому Зеленський вирішив залишитися в Києві. Де був Єрмак у перші дні війни. Не обійшли увагою і інцидент зі спробою нападу росіян на Наталію Мосейчук в Берліні.

фото 1+1

Наталія Мосейчук прокоментувала: "Це наше відео на каналі мої глядачі довго чекали, просили. Моє інтерв’ю з Фейгіним і Арестовичем. Щовечора величезна кількість українців, росіян по всьому світу дивляться їх в ютюб. Формат народжений війною. Формат – феномен. Ніколи до, і мабуть, ніколи після не вдасться встановити такий рекорд переглядів онлайн – півмільйона одночасно. Поговорили про те, чому Арестовича ненавидять в кремлі та чи приїде працювати Фейгін в Київ".

фото 1+1

Аудиторія з перших хвилин після публікації відео підтримала Наталію в коментарях: "Бальзам на душу. Дякуємо, Наталія!"; "Вау! Ефір супер! Слава Україні!"; "Несподівано, але дуже-дуже цікаво. Молодці!";

Дивіться інтерв’ю Наталії Мосейчук з Марком Фейгіним та Олексієм Арестовичем:

Вас також можуть зацікавити новини: