Дядя Жора втрапив до лікарні з інсультом / Фото: УНІАН

Український шоумен та комік Дядя Жора (справжнє ім'я - Вадим Мичковський) зізнався, що потрапив в лікарню, де в нього діагностували інсульт. Це трапилося декілька днів тому.

Про це він розповів підписникам у Instagram. Зараз він почувається краще. Наразі шоумен перебуває на лікуванні в одній із лікарень Києва.

Читайте такожТелелікар Олена Малишева розповіла, кому загрожує інсульт у 30 років

Відео дня

Комік зазначив, що якби хтось тиждень тому сказав, що він лежатиме в лікарні після інсульту в 44 роки, то розсміявся б і не повірив. Дядя Жора веде правильний спосіб життя, займається спортом, багато працює, завжди енергійний та веселий, та це не вберегло його від захворювання.

За його словами, першими симптомами були сильний головний біль та роздвоєння в очах, якому той не надав належного значення.

Такий стан був у нього ввечері і не пройшов до ранку. Після цього його дружина Наталя змусила піти в лікарню, де після обстеження з'ясувалося, що в Дяді Жори інсульт. 

Комік розповів, що до початку карантину працював надзвичайно багато і мало спав. Були постійні справи, гастролі, проведення та організація заходів. Все це забирало увесь вільний час Дяді Жори і відпочинку той майже не мав.

Він закликав шанувальників дбати про себе, правильно харчуватися, відпочивати, спати стільки, скільки потрібно організму, займатися спортом та позбавитися від шкідливих звичок. 

МОЯ МАЁВКА В БОЛЬНИЦЕ! Всем привет!😉 Долго думал писать этот пост или нет... как-то хотелось чтобы все прошло по-тихому ... но, все-таки решил поделиться с Вами и я очень надеюсь, что это будет полезным для многих и будет повод задуматься, сделать выводы и правильные решения, чтобы не допустить подобное... не дай Бог! Если бы мне неделю назад сказали, что ты будешь лежать в больнице после инсульта 🤦‍♂️😳 в твои 44, здоровый мужик ... полон сил и энергии, живчик🔥 (не напиток☝️), трудоголик на 150%, спортсмен-качок (по своей собственной версии😂), не пьющий, не курящий, ведущий правильный образ жизни (почти 😊)... я бы поржал😂 и не поверил... как минимум Но, сука, никто не ожидал такой нежданчик!!! И я в первую очередь! Да, я не то что не ожидал, я просто ох...ел! 🤷‍♂️😳😊 когда после МРТ мне озвучили и расшифровали диагноз . В двух словах, пару дней назад ... все было хорошо ... как обычно... но, вечером появилась странная штука ... Аля, двоится в глаза 👀 сбился прицел🤪и сильная головная боль, которая не прошла на следующее утро. Утром я уже немного кипишнул и с волшебного пенделя Наташи пошёл в больницу. И почти ничего не предвещало беды, до результатов МРТ😕. Ось така х...я, малята!🤷‍♂️😊 Короче, загнался немного. Очень активный и бешеный ритм был. Спал по 6 часов+-, дня мне не хватало, ночью сидел на компе до 3...ежедневно.. дорабатывал, то что не успел днём. Выходные- выступления, гастроли, ивенты, проекты ... с дороги на праздник, с праздника в дорогу..(до карантина конечно😊) вечная гонка! Мы все куда-то гонимся, ты хочешь успеть все, ты нагружаешь себя максимум, чтоб аж вентилятор из жопы выпадал... а пока он выпадает.. ты вставляешь себе ещё пару задач, а что?.. ведь появилось пару свободных минут и их нужно эффективно использовать🤷‍♂️😉😂... нужно же ебаш...ить, нужно ведь заработать все деньги мира, запустить все проекты, набрать всех сотрудников, организовать все ивенты... думать про все и про всех...все контролировать... С одной стороны все правильно- нужно реализовывать себя, нужно обеспечивать семью, нужно работать и давать работу, крутиться и тд ... с др стороны.... Продолжение в коментах ⬇️ #дядяжора #будьтездоровы

Допис, поширений ДЯДЯ ЖОРА (@dyadya_jora)

Як повідомляв раніше УНІАН, лікарі заявили, що коронавірус може викликати раптові інсульти у 30-40-річних людей. Припускають, що інфекція викликає підвищене згущення у великих артеріях, що призводить до важкого інсульту.