Помітно, що ще в молодості співачка любила мати ефектний вигляд / фото instagram.com/igorgulyaevofficial

У мережі з'явилося рідкісне фото співачки Алли Пугачової, на якому вона була ще зовсім молодою. Знімок було зроблено у 1969 році, коли співачці було лише 20 років. Тоді вона вперше вийшла заміж, її обранцем став студент естрадно-циркового училища Миколас Орбакас.

На фото, яке з'явилося в Telegram-каналі "Старий папараці", юна Пугачова позує в білосніжній сукні і фаті. Артистка скромно посміхалася і дивилася на те, як обранець одягав на її палець обручку.

Помітно, що ще в молодості співачка любила мати ефектний вигляд. Для весілля вона обрала пухнасті накладні вії, які створювали великий акцент на її очах. При цьому вона зробила незвичайну зачіску з масивними квітами прямо над чубчиком.

Відео дня
Пугачова в молодості / скріншот

Відомо, що в шлюбі з Орбакасом Примадонна прожила недовго. Вона народила від нього дочку Христину і повністю віддалася кар'єрі. Пугачова активно гастролювала і рідко бувала вдома, її чоловік не зміг витримати такого ритму життя. Вони сварилися, а за чотири роки після весілля розлучилися.

Який вигляд має Пугачова зараз - фото

Нині Примадонні 74 роки. Вона вже не дає концерти, але все одно нерідко з'являється на публіці. Крім цього, Пугачову часто показує її чоловік Максим Галкін. 

Пугачова зараз / фото instagram Галкіна

На нових фото і відео зі співачкою помітно, що вона так само любить яскравий стиль і намагається зберегти молодість. Нещодавно про зовнішність Пугачової висловився пластичний хірург, який розповів, у чому секрет артистки.

Вас також можуть зацікавити новини: