Юлія Стас та Лайош Отто Хорват / колаж

Нещасний випадок трапився в одному з угорських театрів. Під час вистави  "Ромео та Джульєтта" раптово травмувалися актори, які не втримали рівновагу та впали з балкону. Наразі вони перебувають в лікарі, де медики зробили все можливе, аби стан знаменитостей стабілізувався.

У виставі Юлія Сас грала Джульєтту, а Лайош Отто Хорват перевтілився в її суворого батька.

Проте під час виступу щось пішло не так і артисти полетіли з балконної декорації вниз. Юлія та Лайош гепнулися на платформу, яка була розташована за лаштунками. Постраждалим оперативно надали першу медичну допомогу, а згодом у лікарні прооперували. Стан знаменитостей нині має стабільний характер.

Відео дня

Після нещасного випадку директор Національного театру Аттіла Віднянський захотів звільнитися. Проте з рішенням не поспішають, адже наразі з’ясовуються усі деталі цієї неприємної ситуації.

Нещодавно директор театру Аттіла Віднянський та міністр культури Угорщини Янош Чак відвідали акторів у лікарні. Вони запевнили, що завдяки професійним діям лікарів стан Юлії Сас та Отто Лайоша Хорвата врегульовано.

Янош Чак переймається через стан артистів / фото instagram.com/csakjanosminiszter

Юлію Сас та Лайош Отто Хорват – чим відомі

Акторка Юлія Стас неодноразово з'являлася у виставах Національного театру. Днями вона мала заплановані вистави - "Іоанн Відважний" і "Войцек". Також дівчина успішно реалізує свій творчий потенціал, знімаючись у популярних угорських фільмах.

Актор Лайош Отто Хорват став відомим ще у 2000-х роках. Він також грає в угорських фільмах та бере участь у різноманітних телевізійних шоу.

Раніше УНІАН писав, що дружина держзрадника Табачника Тетяна Назарова раптово з’явиться на сцені київського театру.

Вас також можуть зацікавити новини: