Тіна Кароль постала в стильному образі / instagram.com/tina_karol

Відома відьма України Марія Тиха зробила розклад на картах Таро на співачку Тіну Кароль і з'ясувала, як складеться її особисте життя в 2024 році.

За словами Марії, на Кароль випала карта "Відлюдник", яка свідчить про те, що артистка знаходиться сама в собі. 

"Вона (Тіна Кароль, - УНІАН) багато приховує, не розбазарюється, якщо можна так сказати. Карта "Відлюдника" означає, що шлюбу я поки не бачу. Поки вона одна. Я не говорю в цілому про її стосунки з чоловіками, я говорю тільки про шлюб", - сказала Тиха в програмі "33 питання на Люкс ФМ".

Варто відзначити, що Тіна Кароль вже була заміжня. Першим її чоловіком був Євген Огір, який помер від раку шлунка. Зараз Тіна одна виховує сина Веніаміна, якого і народила в шлюбі з Огіром.

Також артистці приписували романи з іншими відомими чоловіками, проте сама Кароль своє особисте життя тримає під сімома замками. Вона неодноразово говорила, що мріє ще про дочку, проте готова на удочеріння, якщо їй не зустрінеться чоловік, від якого вона захоче самостійно народити.

Нагадаємо, Тіна Кароль поїхала з сином на відпочинок. Вони разом вирушили в Карпати, де вже встигли покататися на лижах і не тільки.

Вас також можуть зацікавити новини: