Іванна Онуфрійчук з чоловіком / instagram.com/ivannaonufriichuk

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук 22 лютого відзначала річницю весілля зі своїм чоловіком Алмазом. Рік тому вони зв'язали себе узами шлюбу.

"У божевільні і важкі часи рятує тільки кохання. Сьогодні у нас з коханим річниця весілля. Спасибі моєму чоловікові за наш перший рік разом. Минулої зими ми танцювали на березі океану і святкували народження нашої сім'ї в колі близьких друзів і рідних. Сьогодні будемо робити те ж саме. Для нас обох важливо зберігати традиції і вміти складати романтику на всі негаразди", - сказала Іванна.

Також вона додала, що перший рік сімейного життя для них видався дуже яскравим. Вони багато подорожували, часто посміхалися, дбали один про одного і робили сюрпризи.

"Були й моменти "притирання" - коли доводилося "відпускати" мене на "Танці з зірками". Були і спірні, і смішні моменти, коли ми планували наші буденні справи і придумували, як влаштувати один одному романтичний вікенд. Однак ми постійно вчимося мудрості один в одного, щоб чути, поважати, приймати і ставати ще більш щасливими. Сьогодні я в черговий раз прокинулася з думкою: як я щаслива, що життя подарувало мені такого чоловіка. З ним я в безпеці, з ним я спокійна. Хочу, щоб у нас так було завжди або ще краще", - додала Онуфрійчук.

Нагадаємо, раніше Іванна Онуфрійчук показала ніжні поцілунки з чоловіком-мільйонером.

Вас також можуть зацікавити новини: