Лідія Таран / Фото - instagram.com/lidiyataran

Після того як РФ повномасштабно вторглася на територію України 24 лютого, Лідія Таран зі своєю дочкою виїхала з країни. Вони перебували у Франції і боялися повертатися. Ще однією проблемою стало те, що постраждала квартира Ліди в Києві. Однак нещодавно вона все ж зважилася відвідати Київ. 

В інтерв'ю "НВ" Таран розповіла, чому боялася повертатися в Україну, а також докладніше розповіла про зруйноване житло. 

"У мене є щоденний страх за близьких. Швидше, це констатація факту. Тому що місце, де я придбала квартиру, виявилося дуже невдалим. Мій будинок розташований біля заводу Артема, об'єкта, по якому постійно намагаються потрапити російські ракети. Туди прилітало вже тричі, були людські жертви, і, в принципі, немає ніякої гарантії, що не прилетить ще в четвертий і п'ятий раз", - припускає телеведуча. 

Відео дня
Марічка Падалко та Лідія Таран на тлі зруйнованого окупантами будинку в Києві / Фото - instagram.com

Вона поділилася, що з дочкою влаштувалася в невеликому містечку Нансі. Там юна Василина вже пішла до коледжу. 

"Напевно, усвідомлення, наскільки все спокійно і розмірено тут - це нам дається найважче. Ми живемо в невеликому містечку Нансі, і ніби знаходимося вже досить давно, але постійно хочеться прискорити темп життя, який для французів абсолютно нормальний, а для нас вважається аномально повільним", - поділилася емоціями Таран. 

Нагадаємо, заплакані Лідія Таран і Марічка Падалко зворушили фото на фоні розбитого ЖК.

Вас також можуть зацікавити новини: