Рокер підтримав Україну / instagram.com/yungblud

24-річний британський рокер Yungblud підтримав Україну у розв'язаній РФ війні. На концерті він вийшов на сцену з українським прапором і послав "фюрера" Володимира Путіна.

Так, на концерті у Відні він різко засудив війну в Україні і відправив Путіна слідом за російським кораблем. Пізніше відео цього моменту він опублікував у своєму Instagram.

"Я жахливо злий. Я страшенно злий через прекрасних людей з України. Наше покоління не може підтримувати це л*йно. Нам потрібно замінити цих старих проклятих виродків. Нам потрібно скинути цих старих покидьків. Нах** Путіна. Ми можемо змінити ситуацію. У тебе є голос, так використовуй його! Слава Україні", - сказав музикант.

Хто такий Yungblud

Його пісні почали набирати популярність в 2017 році. Yungblud записав пісню разом з Шарлоттою Лоуренс, яка стала саундтреком до серіалу "13 причин чому". Його дебютний альбом був випущений 6 липня 2018 року. У лютому 2019 Yungblud і Холзі випустили пісню "11 minutes". Ця робота допомогла Домініку привернути велику кількість уваги на YouTube.

До серпня 2021 року Кліп на пісню "Parents" набрав найбільше переглядів на YouTube. Найбільший вплив на його музику, за словами Домініка, надали David Bowie, The Cure, Oasis, N. W. A, The Beatles, Боб Ділан, Arctic Monkeys, Eminem, Sex Pistols, Lady Gaga і The Clash.

Вас також можуть зацікавити новини: