Вітер сказав, що Винник жодного разу за два роки не вийшов на зв'язок / колаж УНІАН

Український співак та продюсер Геннадій Вітер, більш відомий як Gena Viter, розкритикував відомого артиста Олега Винника. Виконавець відповів, чи підтримує спілкування з колегою.

Продюсер поділився, що тривалий час вони з Винником були близькими друзями. Однак після початку повномасштабного вторгнення співак вирішив виїхати за кордон, пояснюючи це лікуванням від важкого захворювання.

За словами Вітера, Олег з того часу жодного разу не зателефонував та не намагався зв'язатися з ним. Геннадій був здивований такою поведінкою друга і тому написав обраниці Винника – співачці Таїсії Таюне. Проте і це спілкування виявилося невдалим.

Таюне і Винник / Скріншот Instagram

"Велике розчарування. І ти вважав цю людину насправді близькою, але після вторгнення він просто зник. І коли через моїх друзів він передав, що "Гена мені навіть не телефонує"… По-перше, у мене немає його нового телефону, який він змінив за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе, з Таєю. І вона відповіла на моє повідомлення через сім з половиною місяців. Я вже не відповідав, бо розумів, мені вже це нецікаво. На жаль, Олег виявися просто слабкою людиною, який не зміг підтримати друзів", – поділився Вітер.

Нагадаємо, раніше співачка Оля Цибульська висловилася про Олега Винника. На думку артистки, колега скоро повернеться в Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: