Вілл Сміт / фото instagram.com/freshprince

Голлівудський актор Вілл Сміт потрапив у неприємну історію.  Володаря премії "Оскар" звинуватили в тому, що він гей.

За інформацією Daily Mail, колишній друг і помічник Сміта - брат Білаал - повідомив, що упіймав актора під час інтимних стосунків з зіркою серіалу "Принц із Беверлі-Гіллз" Дуейном Мартіном.

Скандальну новину екс-помічник Сміта зробив під час презентації своєї книги "Демонічне коло Вілла Сміта".

Відео дня

Білаал уточнив, що, мовляв, одного разу потрапив до гримерки актора і побачив, як той займається сексом зі своїм колегою. У відповідь Сміт назвав ці заяви нісенітницею та повідомив, що хоче подати до суду через наклеп.

Сміт з другом / фото скріншот

Представник актора уточнив: "Це сфабрикована історія і це цілковита брехня. Вілл планує подати до суду".

Що відомо про Вілла Сміта

Вілл Сміт - відомий американський музикант й актор, який зіграв у понад 40 фільмах і серіалах. Шлях чоловіка до популярності був непростим, про всі перипетії і проблеми знаменитість  розповів в автобіографічній книзі під назвою "Will. Вілл".

А в кіноіндустрії кар’єра Сміта розпочалась із ситкому "Свіжий Принц із Бел-Ейр", де він зіграв пересічного підлітка. Згодом були ролі в таких відомих фільмах, як "День незалежності", "Люди в чорному", "У гонитві за щастям", "Фокус". Будучи зрілим чоловіком Вілл Сміт може вважатися одним із найуспішніших американських акторів, який кілька разів був номінований на премію "Оскар" та на "Золотий глобус".

Нагадаємо, що актор Вілл Сміт потрапив у скандал через відео з російськомовною піснею.

Вас також можуть зацікавити новини: