Тоня Матвієнко розповіла про стосунки з Мірзояном / instagram.com/tonya_matvienko

Українська співачка Антоніна Матвієнко розповіла, що війна вплинула не тільки на її життя, але і на стосунки з чоловіком Арсеном Мірзояном. 

Дівчина зізналася, що перші місяці вона навіть не думала про інтим з чоловіком, бо на першому місці була війна в Україні. Однак пізніше вона усвідомила, що чоловікові дуже не вистачає близькості з нею.

"Це було вже ближче до травня, тому що про секс ми не думали взагалі. Я навіть у нього питала, він каже: "Я дивлюся на себе в дзеркало, я вже в прищах, як малолітка". Боже, він мене вб'є за це відео", - сказала Тоня в програмі "Слава+".

Співачка зазначила, що вони з чоловіком надсилають один одному романтичні повідомлення, але цього недостатньо. 

"Так класно, як колись. Неможливо насолодитися цими дотиками. Я знаю, що Арсен на мене чекає. Такі красиві пише мені смс-ки, а я йому. Такий романтичний. Де б він не був, якщо квіти бачить, висилає мені: "Це для тебе, кохана", – додала Матвієнко.

Нагадаємо, раніше шанувальники запідозрили в розлученні Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна. Незабаром ця новина розлетілася по всіх українських ЗМІ.

В ефірі "Сніданку з 1+1" пара розповіла, що сміялася над публікаціями низки ЗМІ про їхнє розлучення. Тоня вирішила обійтися коротким коментарем: "Не дочекаєтеся... Ні, ми не розлучалися".

Вас також можуть зацікавити новини: