Максим Галкін поглузував з росіян / Скріншот Instagram

Російський артист Максим Галкін поділився у соцмережах відео, на якому похизувався своїм фруктовим урожаєм біля їхнього зі співачкою Аллою Пугачовою маєтку в Ізраїлі. Туди шоумен з Примадонною емігрували на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

У своєму дописі Галкін показав дерева з апельсинами та розповів про інші тропічні фрукти, які цьогоріч вродили на його ділянці, зокрема авокадо, лимони та маракую.

Також пародист згадав про свою грядку у Підмосков'ї, де раніше вони з Пугачовою вирощували овочі. Однак, врожай у Росії зібрати немає кому, тому що зіркова пара давно залишила країну. При цьому Галкін іронічно натякнув, що росіяни точно знайдуть шлях, як привласнити все садівництво собі.

Відео дня
Максим Галкін збирає врожай / Скріншот Instagram

"Збір урожаю. У нас достигли цитрусові. Ось, погляньте, які апельсини! У мене змінився репертуар збору в присадибній ділянці. Раніше ми збирали помідори, огірки, цибулю та все решту. До речі, все залишилося рости… У Підмосков'ї є кому це все з'їсти. А зараз в репертуарі у нас авокадо, маракуя, лимони й апельсини", — розповів артист.

Українці із захватом коментували допис артиста. Вони написали:

  • "Максиме, яке класне відео ви зняли! Ви маєте такий красивий і молодий вигляд, просто принадність"
  • "Молодий парубок, хлопець хочь куди!"
  • "Нехай путінські пропагандисти подавляться вашим врожаєм в Підмосков'ї. Амінь"
  • "Яка ви прекрасна людина. Щастя вашій родині"

Варто зазначити, що гуморист у коментарях заговорив українською. Чимало підписників оцінили жарт знаменитості та привітали його з Днем сміху, 1 квітня. На один з коментарів Галкін відповів: "Дякую".

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Максим Галкін показав підрослих дітей від Пугачової.

Вас також можуть зацікавити новини: