Кірк Дуглас / фото wikipedia.org

Американського актора та письменника Кірка Дугласа, який помер у 2020 році у віці 103 років, звинуватили у зґвалтування акторки Наталі Вуд.

Інцидент описала молодша сестра Вуд Лана у своїх мемуарах під назвою "Маленька сестра", пише BBC.

Зазначається, що 35-річний Дуглас напав на акторку на зйомках фільму "Шукачі", коли їй було 18 років. За спогадами Лани, зустріч Наталі та Кірка влаштувала їхня мати, російська емігрантка Марія Захаренко.

Відео дня

"Здавалося, пройшло багато часу, перш ніж Наталі повернулася у машину і розбудила мене, коли зачинила двері... вона виглядала жахливо. Вона була скуйовджена та дуже засмучена, і вони з мамою почали перешіптуватися. Я не могла розібрати, що вони говорили. Мабуть, з моєю сестрою сталося щось погане, але що б це не було, я була занадто молода, щоб мені про це розповідати", – написала вона.

Читайте також"Мене трясло": Сальма Хаєк розповіла про знущання Харві Вайнштейна на зйомках "Фріди"На момент інциденту Лані було всього 8 років, вона дізналася правду лише коли стала дорослою. За її словами, старша сестра з матір'ю домовилися не оголошувати подію, щоб не зруйнувати кар'єру Наталі.

Наталі Вуд загинула в результаті трагічної події в 1981 році. Вона нібито потонула за нез'ясованих обставин під час плавання на яхті з чоловіком Робертом Вагнером та актором Крістофером Уокеном.

Кірк Дуглас: що відомо про актора

Американський актор письменник, філантроп і колишній посол доброї волі Держдепартаменту США.

Володар премії "Золотий глобус" за роль Вінсента Ван Гога в біографічній стрічці "Жага життя".

Кірк Дуглас / скріншот

Як письменник, Дуглас написав десять романів та мемуарів.

Помер 5 лютого 2020 року на 104-му році життя у своєму будинку в Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія. Смерть настала з природних причин.

Вас також можуть зацікавити новини