Yung Trappa затримали за зґвалтування / фото instagram.com/official_yung_trappa

Друзі затриманого за зґвалтування російського репера Yung Trappa (справжнє ім'я – Владислав Ширяєв) вважають, що дівчина написала заяву у поліцію, щоб помститися музиканту. За їхніми словами, він нібито обіцяв зняти її в кліпі, але весь час "динамив".

Про це пише Telegram-канал Shot.

"Аліна сама спокушала його та нервувала, коли він підкочував до її подруги й пропонував секс утрьох. Друзі запевняють, що Ширяєв мило поводився з обома дівчатами: торкався, гладив і т.п. Вони нібито особливо не були проти, адже і самі не скромниці: при всіх цілувалися один з одним. Того вечора Аліна обмежилася двома келихами вина, оскільки вранці збиралася їхати колоти губи", – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що господар орендованого компанією котеджу, в якому нібито все сталося, вранці ніяких слідів побоїв на обличчі дівчини не помітив: "Він розповів поліцейським, що подружки поїхали близько 10 годин в гарному настрої. За воротами їх зустріли троє інших молодих людей".

Читайте також"Відчулася брудною": британська співачка в мемуарах розповіла про зґвалтування у 17 роківНагадаємо, репера Yung Trappa затримали за згвалтування в Ленінградській області.

У поліцію звернулася 18-річна студентка. Вона розповіла, що музикант зґвалтував її в будинку, який був орендований для відпочинку.

Репер Yung Trappa отримав популярність у 2014 році після випуску мікстейпу "Jessie Pinkman 2" та участі в "Versus Battle".

Ширяєв відсидів близько 5,5 року у в'язниці за збут наркотиків та вийшов з колонії в лютому 2021 року.

Вас також можуть зацікавити новини