Заворотнюк і її чоловік Чернишов, який наполегливо мовчить про її стан / фото instagram.com

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк вже багато років не з'являється на публіці на тлі чуток про свою хворобу. За даними ЗМІ, у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" онкологія.

І поки сім'я Заворотнюк продовжує відмовчуватися, неприємну правду про неї розкрив стиліст Олександр Рогов. Він розповів, якою була актриса до своєї хвороби. Виявилося, вона була гордовитою і вимогливою.

За словами Рогова, який поділився спогадами з росЗМІ, він працював разом з Заворотнюк на зйомках реклами. Актрисі привезли речі з популярних мас-маркетів. Однак їй це не сподобалося. Наряди від Zara і Massimo Dutti здавалися Заворотнюк занадто дешевими.

Відео дня

"Я ношу тільки люкс! Хочу зніматися в люксі!" - цитує Рогов Заворотнюк.

Через це актрису обдурили. Стилісти просто відпороли брендові бирки зі своїх речей, а потім пришили їх на ті ж наряди, від яких відмовилася Заворотнюк. Вона не помітила, що її просто провчили. 

"О! Інша справа. У цьому я зніматися буду", - сказала Заворотнюк.

За словами стиліста, у актриси були дивні претензії, вона вимагала люксові наряди для реклами звичайного шампуню. Це його здивувало.

Що з Анастасією Заворотнюк

У 2019 році стало відомо, що Заворотнюк потрапила до лікарні. ЗМІ повідомляли про серйозну хворобу, тоді вперше з'явилися версії про те, що у актриси рак. У 2020 році в РФ вперше офіційно озвучили страшний діагноз Заворотнюк - у неї діагностували гліобластому.

Друзі актриси розповідали, що вона втратила волосся і пересувається на інвалідному візку. Нещодавно її колега заявив, що зовнішній вигляд Заворотнюк залишає бажати кращого.

Вас також можуть зацікавити новини: