Навряд чи тепер вона зможе похвалитися красою / фото instagram.com

Російський актор Сергій Шнирьов, який навчався разом з Анастасією Заворотнюк, розповів про її стан. Він дружить із зіркою серіалу "Моя прекрасна няня" і не припинив з нею спілкуватися на тлі її хвороби.

Вже кілька років Заворотнюк бореться з онкологією і не з'являється на публіці. Актриса ховається від фанатів і журналістів, вона не робить ніяких заяв. На тлі цього з'явилися чутки про те, що хвороба сильно змінила артистку.

Друг Заворотнюк розкрив неприємну правду. Він підтвердив, що за ці роки актриса сильно змінилася. Навряд чи тепер вона зможе похвалитися красою. 

Відео дня

"Коли Настя захворіла, її рідні не хотіли, щоб її чіпали. Так, ми разом вчилися і звичайно, її підтримуємо. Ви уявіть: така неймовірна красуня була, і що з нею зараз... Думаю, це зрозуміло: хвороба нікого не прикрашає. Мало того, така важка. Не може зараз вона з'явитися в іншому вигляді", - зазначив Шнирьов в коментарі для росЗМІ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що онкохворій Заворотнюк залишилося зовсім недовго. Лікар дав актрисі жахливий прогноз і розповів, що лікування їй не допомогло, а тому її дні полічені.

Вас також можуть зацікавити новини: