Реперка Alyona Alyona / фото instagram.com/alyona.alyona.official

Відома українська реперка Alyona Alyona відверто розповіла, що в дитинстві дуже часто та важко хворіла, тому їй доводилося лікуватись антибіотиками.

Про це співачка написала у своєму Instagram.

За словами виконавиці, з віком кількість захворювань у неї зменшилася, але звичка приймати антибіотиках залишилась з нею дотепер.

Відео дня

"Я все менше ходжу до лікарів і все більше лікую себе сама. Бувало так: якщо відчуваю, що хвороба загострилася, я п’ю антибіотики", – зізналася Alyona Alyona.

Співачка розповіла, як одного разу полетіла відпочивати до Барселони та здивувалася, що там не продають антибіотики без рецепта лікаря:

"Мені порадили якусь пшикалку на травах. Я дуже злякалася, що поки буду закордоном, хвороба загостриться… Але ця пшикалка мені допомогла і вилікувала хворобу без жодних антибіотиків, що дуже здивувало мене".

Читайте такожСтворює "тіло прибульця": екс-дівчина Маска зробила "інопланетне" тату на грудях (фото)Після цього випадку Alyona Alyona серйозно замислилася, а чи можна взагалі антибіотики приймати без поради фахівця.

"Чудово, що ви піднімаєте такі теми", "Я стараюсь уникати антибіотиків взагалі", "Погоджуюсь як медик під кожним словом, що ми саме так і звикли, відразу біжимо за антибіотиком. Буде розумно продавати їх тільки за рецептом, зменшиться кількість самолікування", – висловилися підписними у коментарях.

Вас також можуть зацікавити новини: