Сергій Звєрєв розповів ганебну історію про себе / Фото - instagram.com

Відомий стиліст Сергій Звєрєв розповів історію, яка трапилася з ним в будинку Алли Пугачової. Він зізнався, що колись був в гостях у співачки на святкуванні, після чого не зміг влізти в костюм для зйомки. Алла Борисівна врятувала ситуацію - попросила домробітницю пригостити Сергія чудодійним чаєм для схуднення. 

"Я ліг, нічого не відбувається. І тільки я входжу в інший вимір, у мене фантазія. Раптом я починаю розуміти, що я навіть поворухнутися боюся. Я розумію, що якщо я поворухнуся, то просто розірве! І як встати, дійти до унітазу? Дійти треба! Я не знаю як я дійшов до цього унітазу. Я сів і пам'ятаю, що за унітаз потрібно триматися!" - згадав Звєрєв. 

Він додав, що після цього чаю у нього "іскри з очей летіли". 

Відео дня

"Так, кватирку потрібно закрити, тому що ти вилетиш з унітазом, як петарда, в цю кватирку. У мене іскри і сльози з очей! Я розумію, що мені назад в ліжко дороги немає. Я посинів там, у мене з'явилися перші сиве волосся!" - сказав стиліст. 

Однак чи вліз він після цього в свій костюм - невідомо. 

Нагадаємо, в Росії Пугачову звинуватили в роботі на західні спецслужби. Таку думку озвучив глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін, очевидно, у відповідь на антивоєнні висловлювання співачки.

Вас також можуть зацікавити новини: