Як українські зірки відзначають Великдень / Фото - instagram.com

Українські зірки, попри війну в Україні, не відмовляються від традицій і шанують пам'ять Світлого Воскресіння Христового. 

Ірина Федишин

Українська співачка, яка після вторгнення РФ зайнялася волонтерством, показала сімейні фото, зроблені після традиційного походу до церкви. 

"Христос Воскрес! Просимо у Бога, щоб якнайшвидше в Україні настав мир, злагода і процвітання. Вітаємо всіх з Великоднем. Бережіть себе, рідних і Україну", - написала співачка. 

Відео дня
Ірина Федишин з сім'єю / Фото - instagram.com
Співачка Ірина Федишин на Великдень / Фото - instagram.com

Олександра Кучеренко

Телеведуча і дружина Дмитра Комарова опублікувала фото, зроблене в Києві. 

"Цього року Великий піст, який завжди передує найбільшому християнському святу, виявився найсуворішим, а весна - кривавою... Вона все одно прийшла. І після довгих холодів радує своїм відродженням. Це закон природи - слідом за смертю неодмінно приходить життя. Христос пройшов крізь страшні страждання і переміг.

Наша країна зараз теж проходить шлях через великі муки й болі до свого відродження. Весна дає надію, що добро врешті-решт переможе і там, де тепер руїни, зацвітуть квіти. Такі жовті, як радість і блакитні, як мирне українське небо. Зі світлим святом Великодня! Боже, бережи Україну і всіх українців!",- написала Олександра. 

Телеведуча Кучеренко привітала українців з Великоднем / Фото - instagram.com

Григорій Решетник

Багатодітний батько і телеведучий шоу "Холостяк" разом зі своєю сім'єю зараз знаходиться в Івано-Франківську. Там він зі своєю дружиною і синами вирушив до церкви, а пізніше показав фото в Instagram.

"Вітаємо Вас зі святом Великодня. Миру, злагоди і любові Вам і вашим близьким! Українці - єдині, незламні і незалежні! Україна Переможе. Христос Воскрес!!!", - написав Григорій Решетник у своєму блозі.

Григорій та Христина Решетник з дітьми в Івано-Франківську / Фото - instagram.com

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Телеведуча каналу "Україна" Лілія Ребрик і її чоловік Андрій Дикий опублікували в Instagram тепле сімейне фото з доньками Діаною і Поліною. Зараз сім'я живе на заході України. Спеціально до свята вони спекли паски і зробили писанки. 

"Найголовніше - коли рідні поруч. Небесної підтримки нам усім", - написала Лілія Ребрик. 

Лілія Ребрик та Андрій Дикий привітали з Великоднем / Фото - instagram.com

Катерина Осадча

Телеведуча показала селфі у вишиванці і з великоднім кошиком в руках. В описі до фотографії Катя, як і її колеги, попросила у Бога миру. 

"Христос воскрес! Ми всі сьогодні молимося про мир, про здоров'я наших бійців, про божественну справедливість, молимося про поранених і про душі загиблих. Наші вороги змусили нас в молитві Отче наш інакше чути рядок "як ми прощаємо винуватцям нашим"... Боже, збережи Україну!",- зазначила Осадча.

Катя Осадча на Великдень / Фото - instagram.com

Ектор Хіменес-Браво 

До церкви з паскою пішов і іменитий кулінар Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно отримав українське громадянство. У своєму Instagram-блозі він показав фото, зроблене на фоні церкви з українським прапором. 

"Христос воскрес - воскресне Україна! 24 лютого кожен з нас став трохи ближче до Бога. Ця Пасха не звичайна. Зазвичай ти відчуваєш багато емоцій, приїжджають гості, вночі йдемо святити Великдень. Цього року все по-іншому. Нам довелося святити паски вдень, щоб не прилетіла ракета. Ми не відчуваємо того щастя, бо боїмося за своє життя, гості не приїжджають, бо не можуть, а хтось загинув.

Сьогодні я помолився за Україну! Це велике свято. Ми з командою розвезли дуже багато пасок в села, лікарні та будинки для людей похилого віку, щоб кожен відсвяткував. Захисники зустрічають це свято в окопі. У рашистів не вийде зламати нашу віру. Не вийде забрати наше свято. Не вийде окупувати нашу любов до свободи", - висловився Ектор Хіменес-Браво. 

Ектор Хіменес-Браво розповів про своє відчуття Великодня цього року / Фото - instagram.com

Маша Єфросиніна

Телеведуча показала фото свого сина, а також пасочку на столі і патріотично оздоблені писанки. 

"Христос воскрес! Слава моїй понівеченій горем Україні", - написала Марія. 

Маша Єфросиніна показала сина на Великдень / Фото - instagram.com

Нагадаємо, політик Олександр Скічко на Великдень став батьком. У них з дружиною народилася дочка. 

Вас також можуть зацікавити новини: