Голлівудська актриса Анджеліна Джолі / фото instagram.com

Для багатьох голлівудська актриса Анджеліна Джолі - справжній ідеал як зовні, так і судячи з її вчинків, акторської гри, сімейних цінностей.

Багато дівчат і жінок у спробах бути схожими на знаменитість навіть робили пластичні операції, але українській співачці Тані Воржевій це ні до чого, адже вона від природи як дві краплі води схожа на Джолі. 

Хто така Таня Воржева

Українська модель і співачка, виступає під псевдонімом VORZHEVA. Закінчила КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю політологія. Брала участь у "Фабриці зірок", де виступала на одній сцені з Максом Барських.

Глядачам, які в той час вболівали за улюблених виконавців, добре запам'ятався поцілунок Барських і Воржевої. 

У період з 2014 по 2017 дівчина співала в групі Real O, проте пізніше обрала для себе сольну кар'єру. У 2022 році після трирічної перерви з'явився анонс її нової концертної програми "Gola Pravda", запланований на 8 березня того року. Захід не відбувся через повномасштабне вторгнення.

Багато хто пам'ятає Воржеву як найсексуальнішу дівчину України за версією чоловічого журналу XXL.

Про особисте життя Тетяни відомо мало - цю тему вона вважає за краще тримати далеко від очей шанувальників. "Українська Анджеліна Джолі" веде свій блог в Instagram - на нього підписані 17,4 тис осіб. 

Який вигляд має "українська Анджеліна Джолі" Таня Воржева 

Перша і найвиразніша схожість Джолі і Воржевої - це риси обличчя. У обох яскраво виражені вилиці, широка щелепа, однакова форма очей і брів. Звичайно, можна припустити, що вагому роль відіграє макіяж, однак якщо порівнювати знімки Анджеліни і Тані без макіяжу, схожі риси очевидні. 

Подібність Джолі і Воржевої (зліва - Таня, праворуч - Анджеліна) / фото instagram.com, vorzheva

Друге - це статура. Осина талія, довгі худі руки, виразні плечі і ключиці - це те, що робить Таню і Анджеліну неймовірно схожими одне на одну.

Подібність Джолі і Воржевої (зліва - Таня, праворуч - Анджеліна) / фото instagram.com, vorzheva

Звичайно, володіючи такою фігурою, гріх її не демонструвати, тому навіть стиль одягу українки і американки багато в чому перегукується: обидві вони люблять оголювати зону декольте і плечі, люблять сукні, брючні костюми і піджаки.

Українка Таня Воржева - копія Джолі / фото instagram.com, vorzheva

Схожі американська актриса і українська співачка навіть зачісками - у них майже однаковий колір волосся, також вони обидві часто носять зібране волосся або зачісують його назад. 

Подібність Джолі і Воржевої (зліва - Таня, праворуч - Анджеліна) / фото instagram.com, vorzheva

Нагадаємо, як змінилися головні герої "Сватів" за 15 років.

Вас також можуть зацікавити новини: