Раміна стверджує, що Лобода допомагає людям / скриншот

Журналістка Раміна Есхакзай відреагувала на пародію, яку зробила акторка дубляжу Катерина Сергеєва. Днями вона висміяла інтерв'ю, яке блогерка брала у Світлани Лободи.

Раміна прокоментувала пародію у Stories. Вона заявила про існування "червоних ліній", які нібито не треба переходити. Блогерку обурило, що у пародії були жарти про "відбілювання" Лободи.

"Я побачила це відео... Я не вважаю смішним жартувати з того, що Світлана, на думку деяких людей, заради відбілювання репутації відбудовує за власний кошт будинки людям в Ірпені. Що тут смішного?", - написала журналістка.

Раміна відреагувала на пародію / скриншоти

На думку блогерки, пародія висміює речі, які нібито не є смішними. Раміна стверджує, що Лобода нібито допомагає людям.

"Комусь смішно, що люди залишилися без житла і Лобода допомагає їм? Може хтось запропонує альтернативу?... Гумор - обожнюю. Розбори та пародії на свої випуски - також. Але є червоні лінії, які не варто переходити", - образилася Раміна.

Пародія на Лободу - з чого все почалося

Нещодавно українська актриса дубляжу, яка робила пародії на Ані Лорак, висміяла Лободу та інтерв'ю, яке вона дала Раміні. Відео швидко "підірвало" мережу.

"Туди, назад в Росію не можна, сюди не пускають. Мені потрібно відбілитися. Почуваюся, як г*мнюшка у ставку, яка не тоне. А ще мені закидають, що у 2019 році я казала в інтерв'ю Собчак, що "яка різниця, у якій країні співати". Так ось. Це була не я... Це був двійник. І, врешті-решт, я теж, як Ані Лорак, якийсь час стукала камінцем у стіну, поки вчасно не зорієнтувалася... Скільки ще будинків я маю відбудувати, щоб мене пробачили?" - промовляла Сергеєва "у ролі" співачки.

Сама Лобода на пародію не реагує. Співачка проігнорувала відео та не стала розповідати, як вона до нього ставиться.

Вас також можуть зацікавити новини: