Єфремов попросив пробачення / ua.depositphotos.com

Михайло Єфремов, який перебуває під домашнім арештом через смертельну ДТП, вибачився перед рідними загиблого в аварії водія Сергія Захарова.

У відеозверненні актор також висловив бажання допомогти їм. 

"Не знаю, як і якими словами просити вибачення у сім'ї Сергія Захарова. Але я все одно прошу, хоча знаю, що не пробачать. Я, звичайно, допоможу їм усіма засобами, якщо візьмуть", - сказав Єфремов, додавши, що не намагається "відкупитися", а хоче "спокутати" провину.

Він також відмітив, що сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння - "неприпустимо".

Читайте такожВдова загиблого в ДТП не збирається йти на "мирову" з Єфремовим: нехай посидить

"Коли в результаті гине невинна людина, хороший мужик, мій ровесник. Коли горе таке в його родині. Я не розумію, як далі жити, - продовжив актор. - Звісно, мені немає пробачення від моєї дружини, від моїх дітей, та й від усіх тих, хто мені вірив".

Єфремов запевнив, що "відмазуватися, включаючи якісь свої зв'язки або знайомства", він не збирається: "Та й як тут відмажешся, коли всі все бачили. Та й я бачив, коли проспався і відійшов від шоку. Слава Богу, мама моя не побачила. Це не кіно, тому вже нічого не відмотати. Кінець. Немає вже більше ніякого Єфремова. Зрадив я всіх, пробачте, будь ласка". 

Нагадаємо, що 11 червня у Москві попрощалися з водієм Сергієм Захаровим, який був за кермом вантажівки, у яку в'їхав автомобіль Єфремова.

Зараз Михайло Єфремов затриманий. Його помістили під домашній арешт до 9 серпня. На артиста одягнули спеціальний браслет, який відстежує його рухи та дії. Актору заборонено залишати свою квартиру, користуватися будь-якими засобами зв'язку та Інтернетом та спілкуватися зі ЗМІ і відправляти кореспонденцію та багато чого іншого.

Пізніше у ЗМІ заговорили про те, що Єфремов намагався накласти на себе руки. Артист хотів повіситися. Про це свідчать сліди на шиї від мотузки. 

Єфремову загрожує до 12 років позбавлення волі за частиною 4 статті 164 "Порушення правил дорожнього руху, що призвело через необережність до смерті людини, вчинене в стані сп'яніння".