Зірковий шлюб проіснував приблизно 11 місяців / Instagram Євгенія Лоза

Відома актриса Євгенія Лоза, яка народилася в Луганській області, повідомила про розставання з чоловіком - російським актором Антоном Батиревим.

Сумну новину повідомила сама актриса на сторінці в Instagram.

Зірковий шлюб проіснував приблизно 11 місяців. Євгенія розповіла, що розлучаються вони добрими друзями.

Відео дня

Читайте також"Шикарна!": схудла Настя Камєнських в бюстгальтері з ланцюгами завела мережу (фото)

«Не будь я публічною особою, я б і зовсім не стала про це згадувати. Але раз вже одного разу я набралася сміливості заявити про свій шлюб, тоді і знайти в собі сили повідомити про розлучення я теж повинна! Люди рідко цікавляться причиною укладення шлюбу, а ось причини його розірвання викликають бурю з припущень, суперечок і цікавості. Поспішаю розчарувати: у мене не буде гучних заяв. Наша подружня історія закінчилася. Я вдячна Антону за любов і все прекрасне, що було між нами. Ми залишаємося близькими людьми, але будемо йти по життю окремо. Ви з любов'ю прийняли нашу пару і, сподіваюся, з повагою поставитеся до нашого рішення розлучитися», - написала вона.

Зазначимо, що для Євгенії Лози цей шлюб був першим, для Антона Батирева - другим. Роман акторів почався, коли обидва знімалися в серіалі «На качелях судьбы». Потім їх удвох помітили на одному з пляжів Києва.