Як змінилася Жаді з "Клону" / скріншот YouTube

Бразильська актриса Джованна Антонеллі зіграла в багатьох відомих серіалах, серед яких "Тропіканка" і "Сімейні узи". Але справжню популярність вона знайшла після виконання ролі Жаді в телесеріалі "Клон".

У ролі фатальної дівчини в "Клоні" вона виглядала просто приголомшливо. Чорні очі, яскравий макіяж, довга шия, струнке тіло, розкішні локони волосся, пронизливий погляд - все це про молоду Антонеллі. 

При цьому після завершення зйомок серіалу дівчина кардинально змінилася. Можливо, на це вплинуло не тільки закінчення "Клону", але і розрив з чоловіком Муріло Бенісіо, який зіграв роль Лукаса в гучному серіалі.

Так, палка брюнетка стала блондинкою, а також вона свої довгі розкішні кучері обрізала під каре. Вона продовжила зніматися в кіно і навіть намагалася влаштувати своє особисте життя.

Як змінилася Жади з "клону" / колаж з фото

Так, після розриву з Бенісіо у неї зав'язався роман з бізнесменом Роберто Локасціо, але пара розлучилася через те, що її екс-чоловік не дозволив їй разом з їхнім сином переїхати в Америку. 

Потім вона знову вирішила спробувати удачу на любовному терені. Її наступним обранцем став режисер Леонардо Ногейра, якому вона народила дочок-близнят.

Джованна Антонеллі з дітьми / instagram.com/giovannaantonelli

Приблизно в цей же період вона знову зважується на зміну іміджу. Тепер вона шатенка зі світлими пасмами біля скроні, які до того ж роблять її візуально молодшою. Також відомо, що актриса стежить за своєю фігурою. Про це свідчать її знімки в соціальних мережах, де вона позує в бікіні.

Як змінилася Жаді з "Клону" / instagram.com/giovannaantonelli
Як змінилася Жаді з "Клону" / instagram.com/giovannaantonelli
Як змінилася Жаді з "Клону" / instagram.com/giovannaantonelli

Зазначимо, "Клон" - це бразильський мелодраматичний телесеріал виробництва телекомпанії "Globo", показ якого відбувся з 2001 по 2002 рік. Вперше в телесеріалі виробництва Бразилії докладно показаний уклад життя мусульман. Також вперше в історії бразильського телесеріалу порушена тема клонування. Ще однією важливою темою стала наркотична залежність.

Нагадаємо, як змінилася головна героїня серіалу "Просто Марія" Вікторія Руффо через 30 років.

Вас також можуть зацікавити новини: