Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна в новому випуску шоу "Дорослі дівчатка" розповіла, як ледь не загинула. За словами знаменитості, страшна подія з нею сталася на дні народження Юрія Горбунова, коли він відзначав своє свято на річці.

Вона зізналася, що в той день була в гарному настрої, вони з чоловіком Тимуром Хромаєвим приїхали привітати Горбунова зі святом. Однак, коли вона підійшла ближче до гостей, під нею провалилися дошки і вона пішла під воду. 

"Під водою стирчали такі шпали, залізний штир, який проткнув мені стегно в м'яку частину, в сантиметр від мого живота. Тобто ще сантиметр і він б мені повністю проткнув і вилізл би десь в районі горла, я б була вже мертва",-поділилася Єфросиніна.

Відео дня

Від болю Єфросиніна втратила свідомість. Звичайно, їй відразу ж викликали "швидку". Пізніше їй подзвонив Горбунов і запропонував звернутися до жінки, яка допоможе вирішити проблеми Маші, адже останнім часом у неї нічого не клеїлося. 

Після того, як Маша до неї сходила, її життя почало налагоджуватися. Як розповіла телеведучій ворожка, її наврочила заздрісна колега. 

"І вона сказала, що зроблений (пристріт, - УНІАН) на професійну смерть. Не знаю хто це, їй з цим жити", - додала телеведуча.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла, як її пограбували в Парижі.

Вас також можуть зацікавити новини: