Женя Янович заявив, що готовий вступити до ЗСУ / Скріншот Instagram

Популярний український ведучий, актор Женя Янович відверто висловився про службу в лавах ЗСУ та відповів, чи готовий стати на захист країни. Він також назвав відомого співака, який став для нього моральним авторитетом.

Женя Янович згадав про закон про мобілізацію, згідно з яким кожен громадянин повинен піти у ТЦК та оновити свої дані. Актор відповів, що робитиме у випадку отримання повістки. 

За його словами, він готовий вирушити на фронт і допомагати державі там. Янович каже, що, скільки б він не робив в тилу, у нього залишається відчуття, що цього недостатньо:

Якщо вийде так, що мені буде вручена повістка, все, я готовий йти й туди. Бо скільки б ти не робив, однаково залишається відчуття, що ти "недо". Найбільше, що ти можеш віддати – це поставити на шальку терезів своє життя і піти захищати в прямому розумінні.

Женя Янович / Скріншот з інтервʼю

Женя підкреслив, що його робота в тилу є важливою і він неабияк допомагає бійцям на передовій, однак він відчуває провину, через те, що не перебуває на фронті.

Одним із тих, перед ким Яновичу соромно, є репер та військовий Yarmak. Як поділився актор, щоразу він почувається некомфортно, тому що розуміє, що військовий бореться з ворогом на сході, а шоумен в цей час перебуває у відносно безпечному місці. Шоумен та виконавець давні друзі, і Женя підкреслює, що саме Yarmak став для нього прикладом для наслідування.

"Він для мене величезний моральний авторитет. Я йому кажу, що мені буває соромно конкретно перед ним. У нас люблять казати: "А чому я?", а ви спробуйте собі поставити питання: "А чому не я?" – наголосив Янович.

Нагадаємо, раніше Женя Янович вперше назвав причину розставання з екс-коханою.

Вас також можуть зацікавити новини: