Актор розповів, чому завершив стосунки з колишньою / фото інстаграм Жені Яновича

Відомий український актор та ведучий Женя Янович вперше назвав причину розставання з колишньою дівчиною - "Міс Україною-2017" Поліною Ткач.

Він зазначив, що ковід, а потім початок війни їх спочатку зблизив. Але вже у червні 2022 року пара прийняла рішення розійтися. 

"Тому що прийшов час. Повномасштабка спочатку трішки навіть скріпила те, що, можливо, вже не можна було скріпити, але якось ми ці пазли нібито так зіставили, але потім повернулися і я серйозно вважаю, що прийшов час. Я вважаю, що я був занадто хорошим хлопчиком на самому початку стосунків і я  намагався бути ідеальним 24х7", - розповів Янович в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Ведучий також додав, що прагнення бути кращим спрацювало проти нього. Тому зараз він вже зробив роботу над помилками. 

"Я себе віддавав цим стосункам навіть, будучи в роботі. Я був завжди на зв'язку, я приділяв їй постійно увагу. Я був кращою версією себе і не до кінця тим, ким я є насправді. Наприклад, я люблю з друзями побачитися, а коли це почало там проявлятися частіше, вона говорить: "Стоп, ти не такий був, я пам'ятаю в кого я закохувалася" і так далі. Думаю, що я не зміг правильно подати себе і позиціонувати в той момент, коли я став максимально щирим. Мабуть я не був тією людиною, яка має бути поруч з нею", - наголосив чоловік. 

Женя з екс-дівчиною Поліною / фото інстаграм Жені Яновича

До слова, закохані були разом 4 роки. Після розриву, за словами Яновича, вони нещодавно вперше побачилися та спокійно поспілкувалися. 

Нагадаємо, раніше відомий блогер назвав причину розлучення Камалії та Захура.

Вас також можуть зацікавити новини: