Зірка "Надприродного" допомагає Україні / фото instagram.com

Відомий актор Міша Коллінз, який підтримав Україну та став амбасадором платформи United24, поділився новими фото з Києва. Зірка "Надприродного" показав автівки, які згоріли під час російських обстрілів. 

Коллінз зазначив, що соняшники, якими розмалювали потрощені машини, символізують надію. Також він залишив посилання на збір коштів для України.

Міша Коллінз в Україні / фото instagram.com

Окрім цього актор показався біля іржавих протитанкових їжаків, які вже стали інсталяцією. Біля них залишив свої графіті легендарний вуличний митець Бенксі. Він намалював на бетонних блоках дітей, які ніби гойдаються на їжаках.

Відео дня
Міша Коллінз у Києві / фото instagram.com

У коментарях українці подякували Коллінзу за те, що він підтримує нашу країну. Втім, не обійшлося без росіян. Вони "б'ються в істериці" та пишуть негативні коментарі. 

Росіяни намагаються образити Коллінза та просувати кремлівські наративи. Втім, актор не реагує на негативні коментарі. Замість нього це роблять інші користувачі мережі, які жартують з "істерики" росіян.

Користувачі пишуть:

  • "За ці декілька днів стільки бачу коментів від росіян про "відписку" ,а в Міші як було 4.7 млн (підписників - УНІАН), так і залишилося. Багато ж він втратив від того, що сміття саме себе винесло"
  • "Я не знаю, кому більше заздрити: Володимиру Олександровичу чи Міші?"
  • "Коментарі розчарованих росіян за 3,2,1".

Як Міша Коллінз підтримав Україну

Нещодавно актор натякнув на те, що планує поїхати до України. Він та інші зірки "Надприродного" показалися на тлі прапору нашої країни. Згодом стало відомо, що Коллінз вже у Києві. Там він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Відомо, що Коллінз став амбасадором фандрейзингової платформи United24 у напрямку "Гуманітарне розмінування". Він планує відвідати Чернігівську область та наголошує на необхідності допомагати Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: