Багато знаменитостей стикаються з надмірно активними шанувальниками. Фанати пишуть їм листи, стежать за ними всюди і навіть навідуються до них додому. Українські зірки розповіли, як переслідувачі псували їм життя.

Анна Добриднєва

Новини шоу-бізнесу / фото instagram.com/anna_dobrydneva

Співачка Анна Добриднєва розповіла, що вже кілька років за нею стежить неадекватний чоловік. Він писав їй і її рідним листи в соцмережах з погрозами життю і натяками на те, що переслідувач знає її місце розташування. Зі страху зірці довелося змінити спортзал. Анна відчувала параною і вдивлялася в кожного перехожого, намагаючись впізнати свого переслідувача.

Злата Огневич 

Новини про зірок / фото instagram.com/zlata.ognevich

У березні 2019 року на Злату напав невідомий чоловік біля її будинку. Співачку захистив її водій. Нападника затримала поліція.

Відео дня

За словами Злати, чоловік давно погрожував їй у соцмережах. На відео із затриманням невідомий каже: "Я не відстану від тебе ніколи в житті. Ніхто тобі не допоможе". Співачка зізналася, що їй дуже страшно, адже чоловік знає її домашню адресу.

Слава Камінська

Популярна співачка і учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська розповіла, що вже кілька років незнайомий чоловік атакує її соцмережі з різних акаунтів і розсилає погрози. А в серпні 2019 року невідомий намагався проникнути в її будинок.

Jerry Heil

Новини шоу-бізнесу України / фото instagram.com/thejerryheil

Співачці Jerry Heil довелося переїхати в інший будинок через погрози переслідувача. Чоловік вирахував її домашню адресу і надсилав фотографії її балкона з багатоповерхового будинку. У повідомленні він написав, що прийде до неї додому.

Христина Соловій

Співачка Христина Соловій зізналася, що з 2018 року її життя перетворилося на пекло. Божевільний переслідувач влаштовував хакерські атаки на її соцмережі, поширював особисті дані артистки і зірвав продаж квитків на її концерт. Молодика знайшла і затримала поліція.

Читайте також на УНІАН: