Очевидці зняли видворення Гогунського на відео / скріншоти

Актор Віталій Гогунський, який народився в Україні, але зрадив батьківщину і будував кар'єру в РФ, потрапив у скандал. Артиста, який зіграв Кузю в серіалі "Універ", з ганьбою погнали з Грузії.

Як повідомляють російські Telegram-канали, Гогунський прилетів до Тбілісі, але там йому були не раді. Актор відкрито підтримує війну в Україні і вихваляє путінський режим. А тому його відправили назад до РФ.

Очевидці зняли видворення Гогунського на відео. Йому навіть не дали вийти в місто з аеропорту. Помітно сумного актора під конвоєм відправили до літака на Москву.

"Підписники, які надіслали відео, кажуть, що зірку "Універу" завели в літак під прикордонним конвоєм в аеропорту Тбілісі. Також цю інформацію нам підтвердив директор артиста Табріз Шахіді. Сказав, що таке рішення ухвалила влада країни з політичних причин. Сам Гогунський повинен був брати участь у зйомках проекту в Грузії", - повідомляє Telegram-канал Mash.

Сам актор ганебний інцидент поки що не коментує. Однак у мережі вже жартують, що Гогунський точно міг би описати ситуацію "коронною" фразою свого персонажа з "Універу": "блін-блінський".

Що Гогунський говорить про війну

 Актор, який народився в Кременчуці, активно підіграє російській пропаганді. Він скаржився на те, що на тлі повномасштабної війни у нього "зіпсувалися стосунки" з родичами з України. Також він заявляв, що на Майдані людям нібито підмішували наркотики.

Гогунський їздив на тимчасово окуповані території України, де активно прославляв Путіна і хвалив російських військових. Актор продався Кремлю, він навіть не відреагував на ракетний удар окупантів по Кременчуку, який ті влаштували влітку 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: