10 порад по макіяжу для жінок після 50 років / фото depositphotos.com

З віком шкіра обличчя змінюється. З'являються зморшки, відтінок стає більш темним або більш світлим, можуть бути інші вікові зміни. Косметологи розповіли про поради, які допоможуть зберегти обличчя свіжим і молодим якомога довше. До цих правил варто прислухатися кожній жінці за 50.

  1. Зволоження. Це найголовніше правило. Використовуйте креми та сироватки, спеціально розроблені для зрілої шкіри, щоб зробити її більш міцною та сяючою. Обов'язково потрібно давати якусь зволожуючу базу під макіяж. 
  2. Розгладження. В якості основи під макіяж можна використовувати засоби з ефектом зволоження та розгладження. Ідеальне рішення - це професійна косметика, але якщо немає можливості придбати її, то слід віддавати перевагу засобам з максимально простим і натуральним складом. Вони є найбільш ефективними.
  3. Правильно підбирайте тон. Не варто експериментувати з відтінками. У такому віці занадто світлим або дуже темним тональним кремом можна нашкодити. Шукайте той, який ідеально поєднується з натуральним тоном шкіри вашого обличчя.
  4. Не перевантажуйте макіяж. Оптимальний макіяж після 50 років - це натуральний і свіжий вигляд. Уникайте важких текстур і надмірно яскравих кольорів, які можуть підкреслити вік.
  5. Акцент на очі. З віком очі можуть мати менш яскравий вигляд. Використовуйте добре пігментовані тіні для повік, щоб надати очам яскравості. Помада під колір тіней також може підкреслити їхню красу.
  6. Олівець для брів. Добре окреслені брови надають обличчю виразність і підтягнутість. Заповнюйте рідкі місця в бровах за допомогою олівця або тіней для брів. Не варто робити їх занадто чорними або якось надмірно виділяти. Брови повинні мати гармонійний вигляд. 
  7. Уникайте жирних помад. Жирні і блискучі відтінки помади можуть підкреслити зморшки навколо губ. Краще обирати ніжні відтінки з матовою текстурою.
  8. Підкресліть вилиці. З віком вилиці можуть втратити свою об'ємність. Використовуйте рум'яна або бронзатор, щоб надати обличчю свіжий і підтягнутий вигляд.
  9. Окресліть губи. Для того щоб губи мали більш яскравий і підтягнутий вигляд, можна використовувати контурний олівець.
  10. Не забувайте про вії. Використовуйте хорошу туш для вій, щоб надати очам більш відкритий і виразний погляд.

Нагадаємо, названо 5 речей з жіночого гардеробу, які "вбивають" сексуальність.

Відео дня

Вас також можуть зацікавити новини: