Модні сукні 2023 / Instagram

У цьому сезоні дизайнери радять придивитися як до легких суконь з квітковим принтом, так і до більш сексуальних і зухвалих, з'єднаних з корсетом. Який фасон вибрати - читайте далі.

Квіткова сукня

Легка сукня з квітковим принтом говорить про романтичну натуру її власниці. Її можна носити як на роботу, так і просто на прогулянку. Можете сміливо одягати її і на побачення. У будь-якому випадку ви будете чарівною в ній. А головна перевага цього фасону в тому, що його можна поєднувати з грубими черевиками, кедами і навіть босоніжками на підборах.

Модні сукні 2023 / Instagram

Шовкова сукня

У минулому році на піку популярності були подовжені комбінації, проте в цьому сезоні придивіться до міні-суконь з шовку і з'єднайте їх з корсетом. Так ваш образ буде стильним і сексуальним. При цьому враховуйте, що це більш вечірній варіант.

Відео дня
Модні сукні 2023 / Instagram

Сукня на запах

Ще один фасон, який підкреслить вашу фігуру. Зверніть увагу, що такі сукні мають ніжний, стильний, романтичний, жіночний вигляд. У них ви зведете з розуму всіх оточуючих. Правило: носіть їх тільки з підборами, щоб образ виглядав на всі 100.

Модні сукні 2023 / Instagram

Подвійна сукня

В тренді будуть подвійні сукні, що поєднуються з білого низу і чорного верху. Пікантності образу додасть квадратний виріз в зоні декольте. Цю сукню можна носити на роботу. При цьому звертайте увагу на оптимальну довжину.

Модні сукні 2023 / Instagram

Сукня з вирізом

Трикотажні сукні також будуть в моді в цьому році. Придивіться до тих фасонів, де є виріз на боках або розрізи на ніжці. Така пікантна деталь зробить вас розкішною.

Модні сукні 2023 / Instagram

Нагадаємо, раніше стиліст показала 5 наймодніших образів на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: