5 модних образів на весну / скріншот YouTube

Дизайнер Олена Островерх назвала кілька модних образів на весну 2023, які складаються з мінімальної кількості речей. Як вона розповіла в сюжеті "Сніданок. Вихідний", раніше деякі поєднання були антитрендом, а зараз вони на піку популярності.

Світшот + ділові штани

Дуже важливо, щоб штани були довгими і закривали щиколотку. В такому випадку ви зможете поєднувати їх з кросівками або взуттям на підборах. Однак якщо під ділові штани одягнути спортивний світшот і кросівки, то ваш образ заграє новими фарбами.

Паєтки + діловий жакет

Раніше одяг з паєтками ми носили тільки на свята, а зараз їх можна впроваджувати в щоденний образ. Дизайнер поєднала спідницю з паєтками з однотонним діловим жакетом, а на ніжки рекомендує взути туфлі.

Екошуба + джинси

За словами Островерх, шуба сприймається як щось дороге, витончене і жіночне. Вона повинна бути довгою. Поєднувати екошубу можна з джинсами і кросівками, щоб образ був більш трендовим. Однак є одне правило: ваше взуття має бути світлішим, ніж джинси. Але якщо ви одягаєте сірі джинси, то взуття може бути чорним.

Коричнева сумка + чорне взуття

Раніше сумка і взуття різного кольору були під забороною. Зараз все змінилося. Аксесуари різного кольору зроблять ваш образ більш актуальним, але варто знати, що вони повинні бути в одній тональності. Також варто пам'ятати, що в одному образі можна використовувати тільки три кольори.

Жакет + міні-спідниця

У такому поєднанні дуже важливо, щоб міні-спідниця хоча б на три сантиметри виглядала з-під жакета. Цей комплект можна з'єднати з грубим масивним взуттям на товстій підошві. Дизайнер запевняє, що завдяки масивному взуттю, ваші ніжки будуть здаватися стрункішими. Також Островерх попередила, що тілесні колготки вже не в моді, тому перевагу варто віддавати чорним.

Раніше УНІАН назвав наймодніше взуття на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: