Одяг, який не став модним / фото ua.depositphotos.com

Напевно ви не раз бачили по телевізору або переглядали в соціальних мережах фрагменти іноземного показу мод і ловили себе на думці про те, що моделі виходять на подіум в дуже дивних нарядах. Це не дивно, адже розуміння моди і краси у кожного своє. Розповідаємо про найдивніші тренди, які так і не "прижилися" у нас. 

Боді з розрізом

Так, останнім часом боді досить популярні серед наших модниць, проте такий величезний розріз вразив не всіх. Лише одиниці носили і носять таке, але в цілому модниці обирають класичне боді. 

Боді з розрізом / фото instagram.com

Взуття різних кольорів

Цей тренд намагаються просунути ще з 2020 року, але його також не оцінили наші модниці.

Відео дня

З таким взуттям практично неможливо нічого поєднувати, та й в концепції цілого образу різнокольорові туфлі або черевики виглядають злегка дивно. 

Взуття різних кольорів / фото instagram.com

Занадто вільний комбінезон

Попри те, що цей одяг розпіарили як такий, який здатен приховати будь-які вади фігури, він "не зайшов". Не допомогло навіть те, що це дуже комфортний одяг для прогулянок або активного відпочинку. Цю моду просто не зрозуміли. 

Занадто вільний комбінезон / фото instagram.com

Асиметричний светр

Асиметричні речі в цілому дуже важко завойовують любов публіки. Наприклад, наприкінці 2021 року модні простори буквально заполонили подібні светри, проте очікуваної реакції вони так і не отримали. Полюбили їх дійсно одиниці, а все через їхню непрактичність. 

Асиметричний светр / фото instagram.com

Штани галіфе

Такі штани вже були в моді колись давно - в 2005-2007 роках. Але в їхньому випадку фраза "нове - це добре забуте старе" не спрацювала. У 2021-2022 роках вони знову з'явилися на модних вітринах, але їх неохоче прийняли в стильне середовище. 

Штани галіфе / фото instagram.com

Нагадаємо, названо найстильніші теплі светри на зиму.

Вас також можуть зацікавити новини: