Зеленська прилетіла до Швеції / instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська разом з чоловіком Володимиром Зеленським побувала на аудієнції Короля Швеції Карла XVI Густава і Королеви Сільвії.

Для офіційного прийому у високопоставлених в Швеції осіб Зеленська одягла синій діловий костюм прямого крою з цікавою брошкою. Доповнила вона образ коричневими човниками на високих підборах. Традиційно вона розпустила волосся і нанесла легкий макіяж.

Зеленський не став зраджувати своєму звичному з 24 лютого 2022 року стилю мілітарі. На одному з фото він разом з дружиною позував за ручку. 

Відео дня

Як відреагували користувачі мережі

  • "Ви найкращі. Спасибі вам за боротьбу. Нехай Бог благословить вас"
  • "Найкрасивіша перша леді"
  • "Два королі і дві королеви"
Зеленська тримає за руку чоловіка / instagram.com/olenazelenska_official

Що Олена Зеленська говорить про візит до Швеції

Перша леді подякувала Швеції за підтримку України, а особливо за те, що Король Швеції Карл XVI Густава і Королева Сільвія профінансували відновлення пошкодженої інфраструктури села на Херсонщині, звільненого з-під російської окупації.

"Вважаю, що в України і Швеції не випадково однакові кольори державних прапорів: у наших народів є не тільки спільні сторінки історії, а й загальні принципи, головний з яких – людське життя безцінне, його якість – пріоритетна", - сказала Зеленська.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська вразила "джинсовим луком" у Буковелі.

Вас також можуть зацікавити новини: