Гвендолін Крісті / instagram.com/gwendolineuniverse

Модниці давно знають, що не завжди варто брати приклад з зірок. Звичайно, щось у них можна запозичити, але не завжди варто захоплюватися їх комплексними "луками".

Читайте такожТоп-10 вражаючих літніх весільних суконь

Ніна Добрєв

Відео дня

Канадська актриса, яка зіграла в "Щоденниках вампіра" у 2010 році прийшла на премію "Еммі" в сукні в грецькому стилі. Довга сукня кольору айворі виглядала м'ятою і обірваною, попри модну асиметричність.

Ніна Добрєв / фото pinterest.com

Ліна Данем

Американська актриса в 2016 році прийшла на церемонії в ніжно-рожевому поло і довгій спідниці в підлогу. Яскравим акцентом на спідниці стала різнобарвна багатошаровість, яка створювала ефект омбре. Але навіть такий трендовий акцент зробив образ одним з найгірших.

Ліна Данем / фото pinterest.com

Гвендолін Крісті

Зірка серіалу "Гра престолів" торік стала однією з найбільш обговорюваних гостей премії "Еммі". Її образ нагадував Христа, що зійшов з небес на землю.

Гвендолін Крісті / фото pinterest.com

Кендал Дженнер

Відома модель в 2019 році прийшла на церемонію в довгій сукні. Її верх був зроблений з латексу, а низ був виконаний з квітковим принтом. Виглядав образ так, ніби зірка стала ведучою в якомусь занедбаному будинку культури.

Кендал Дженнер / instagram.com/adamreedhair

Індія Мур

Актриса приміряла сукню від бренду Louis Vuitton. Мало того, що вона зроблена з глибоким декольте і високими розрізами на стегнах, так вона ще й зроблена в асиметричному стилі. Страшно подумати, що знамениті дизайнери вирішили зганьбити зірку на відомій церемонії.

Індія Мур / harpersbazaar.kz

Як повідомляв УНІАН, названі наймодніші спідниці цього сезону.