Антитренди в манікюрі / фото instagram.com/imarninails

Жіночі ручки завжди повинні бути красивими і доглянутими, адже це наша візитна картка. При виборі покриття варто звертати увагу на колір лаку, дизайн та інше, щоб не виглядати вульгарно і немодно.

Читайте такожЧорний манікюр: трендові дизайни нігтів 2020

Ми підібрали для вас головні антитренди цього сезону.

Відео дня

Блискітки, стрази і втирки

Раміль співає "сяй, сяй" зовсім не про блискітки на нігтях. Особливо, якщо вони на кожному пальці, особливо великий гліттер. Це антитренд, про який потрібно забути. Те ж саме стосується стразів і втирок.

Блискітки / фото pinterest.com

Неон

Зараз в моді природність і ніжність, а неоновий манікюр підходить тільки для дискотек. В буденності краще уникати кольорів "вирви око".

Неон / фото pinterest.com

Геометрія

Модниці так захопилися незвичайними геометричними фігурами на нігтях, що забули, що мода - це справа сезонна. Так от в цьому році геометрія відійшла на другий план.

Геометрія на нігтях / фото pinterest.com

Незвичайний френч

Стандартний френч (біла смужка на краю нігтя) завжди буде в моді, адже це класика. А ось ламані смужки, місячний френч вже не виглядають так незвично.

Френч / фото pinterest.com

Квітковий дизайн і стемпінг

Квітковий дизайн - це вже минуле століття. Особливо червоні нігті з маками, жовті з кульбабами, білі з ліліями. Забудьте про цей несмак. Те ж саме стосується трафаретного розпису. Замініть ці "дешеві" дизайни модними. Такими як морські хвилі або мармур.

Квіти / фото pinterest.com

Об'ємні нігті

Краплі дощу, об'ємні вензелі, листя - це все дуже круто, але не в цьому сезоні. Об'ємні нігті вже не в тренді і повернуться не скоро. Особливо моторошно виглядають нігті з так званим покриттям "бабл".

Краплі / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, Кайлі Дженнер показала трендовий манікюр цього літа.