Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/marinaargunova1985

Зовсім скоро до нас прийде Синій Тигр, який буде панувати весь 2022 рік. А ми вже знаємо як його задобрити - стильні образи на Новий Рік, яскравий макіяж і навіть манікюр. Варто відзначити, що у виборі дизайну ви можете використовувати всю свою фантазію - ніяких обмежень.

В першу чергу зверніть увагу на кольори, які варто використовувати - чорний, помаранчевий, золотий, білий. Краще віддати перевагу лаконічному манікюру з мордочкою тигра або з його лапою. Можливо, ви захочете зробити дизайн з тигровим забарвленням. При цьому важливо, щоб тигр не загубився на ваших нігтики. 

Читайте такожМакіяж на Новий Рік 2022: добірка найцікавіших ідей (фото)Крім того, враховуйте і те, що господар наступного року не любить строкатість. Тому від великої кількості стразів, блискіток і наклейок варто відмовитися. Також не рекомендується використовувати в манікюрі багато різних технік і робити кожен ніготь різним кольором. Ідеальним варіантом буде, якщо ви виберете кілька кольорів і один-два нігтики зробите більш цікавими. 

Відео дня

І так, Синій Тигр не любить червоний колір, тому в новорічному манікюрі краще від нього відмовитися. Адже наше головне завдання не тільки зробити цікавий і красивий манікюр, але і задобрити господаря 2022 року.

Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/honey_lak
Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/salon_anis33
Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/_nail_mag_
Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/inessa_magicnails
Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/beautyroom.kate

Нагадаємо, який манікюр підійде вам за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: