Модний сарафан / фото - instagram

Сарафан - популярний елемент жіночої моди. Його носять не тільки завдяки зручності, але і з естетичних міркувань - він додає образу жіночності, легкості і романтичності.

Сарафани зазвичай виготовляються з легких і натуральних матеріалів, таких як льон, бавовна або шовк. Це дозволяє шкірі вільно дихати і забезпечує хорошу циркуляцію повітря в період високих температур. Розповідаємо, які сарафани в моді цього літа.

Короткий сарафан з дрібним принтом

Подібна модель - безумовний тренд цього року. Він буде стильним в будь-якому кольорі і на будь-якій фігурі. Непоганий варіант представлений на фото - відкриті плечі і масивні рукава не тільки допоможуть прибрати вади фігури, але і зроблять акцент на ваших сильних сторонах.

Відео дня

Поєднувати такий сарафан можна з взуттям на плоскій підошві і з взуттям на підборах - все залежить від індивідуальних переваг.

Модний сарафан / фото - instagram

Мінімалістичний сарафан на тонких бретельках

Така модель - саме те, якщо ви хочете створити простий і ніжний образ без надмірностей. Ідеальне поєднання до нього - це білі босоніжки (або щось інше на рівній підошві).

Такий сарафан не вимагає додаткових аксесуарів, адже самостійно він має дуже навіть хороший вигляд. Підійде власницям будь-якого типу фігури.

Модний сарафан / фото - instagram

Сарафан з вишивкою

Вишивка - це те, що на піку моди вже другий рік. Цим елементом прикрашають будь-який одяг, і сарафани - не виняток. Головне - стежити за тим, щоб вишивки було в міру - вона повинна бути в ідеалі або тільки у верхній, або тільки в нижній частині виробу. 

Модний сарафан / фото - instagram

Сарафан з відкритою спиною

Дуже жіночна модель, на яку зважаться тільки найсміливіші. Це не тільки відмінний look для фотосесії, але і ідеальний одяг на спекотний літній день, для прогулянки або для походу на побачення. Все залежить від того, чим ви доповните цей елемент гардеробу.

Модний сарафан / фото - instagram

Нагадаємо, які речі заборонено носити в спеку.

Вас також можуть зацікавити новини: