Модний манікюр на весну / скриншот

Майстер манікюру розповіла, які дизайни стали трендами цієї весни. Як виявилося, модниці можуть обрати декілька варіантів. Які нігті нині найпопулярніші - розповіли у "Сніданку з 1+1".

Металевий манікюр

Цієї весни дизайн з металевим покриттям став дуже популярним. Він вдало підкреслює красу рук та підійде як для коротких, так і для довгих нігтів. Майстер радить експериментувати з дизайнами та не боятися пробувати щось новеньке.

Металевий манікюр / скриншот  

Хромове покриття може бути дуже оригінальним. Робіть френч або абстракцію, металевий манікюр точно зробить вас наймоднішою.

Манікюр Color Block

Такий дизайн поєднує у собі декілька кольорів. Ви можете підібрати фіолетові відтінки та додати до них чорний або темно-синій кольори. Покриття може бути як матовим, так і глянцевим.

Модний манікюр на весну / скриншот

Майстер радить також спробувати поєднати червоний колір з більш світлими відтінками. В цілому, ви маєте величезний простір для фантазії. Такий дизайн можна підбирати під настрій, під одяг та навіть під колір очей.

Нагадаємо, раніше онколог розвінчала головні міфи про манікюр. Багато хто любить робити покриття гель-лаком, хоча мало хто думає про безпеку.

Вас також можуть зацікавити новини: