Модний манікюр / фото pinterest.com

Тренди манікюру постійно змінюються. Якісь речі втрачають актуальність, інші стають дуже модними. Дизайнери в кожному сезоні визначають актуальні візерунки, техніки і кольору для манікюру. У нашій статті ви можете знайти натхнення для красивого дизайну нігтів. 

Яскравий неон

Неоновий манікюр 2021 / фото pinterest.com

На вулиці вже вирує справжня тепла весна, а значить пора радіти сонцю і буянню зелені. Яскравий весняний настрій допоможе створити неоновий манікюр. Трендовими кольорами вважаються синій, бірюзовий, салатовий і жовтий. А ось рожевий неон вважається застарілим. Доповнити такий манікюр допоможуть візерунки з фруктами або квітами.

Асиметричний манікюр

Асиметричний манікюр 2021 / фото pinterest.com

Геометричні візерунки з асиметрією давно тримаються на вершинах манікюрних трендів. Він вимагає акуратності, але прекрасно виглядає в повсякденному і діловому стилі. Такий манікюр рекомендується виконувати в блакитному, гірчичному, мандариновому, ліловому кольорах.

Відео дня

Квітковий принт

Манікюр з принтом 2021 / фото pinterest.com

Рослинний nail-арт на однотонному або прозорому тлі полюбився багатьом дизайнерам і світовим брендам. Він прекрасно підходить для будь-якої довжини нігтів. Ця техніка поєднує в собі весняну яскравість і скромність, а також витонченість і свіжість. Такий манікюр можна зробити за допомогою наклейок.

Прозорий мінімалізм

Прозорий манікюр 2021 / фото pinterest.com

Скромність і стриманість зараз мають великий попит. Ідеальним варіантом манікюру для ділових дам і юних дівчат буде дизайн з бежевими візерунками на прозорому тлі. Добре виглядає такий дизайн на світлих нігтях. Візерунок може бути будь-яким: рослинність, прямі лінії або написи.

Квіткові візерунки

Весняний манікюр 2021 ідеї / фото pinterest.com
Квітковий манікюр 2021 / фото pinterest.com

Найбільш "весняний" з весняних ідей дизайну - це візерунок з квітами, гілочками і різноманітними листочками. Використовуйте візерунок зі своїми улюбленими квітами, щоб радувати себе кожен день. Такий арт може бути нанесений відразу на всі нігті або тільки на кілька. Для створення малюнка можна використовувати будь-які доступні засоби - розпис, стемпінг, слайдери або акварель.

Золотий акцент

Золотий манікюр 2021 / фото pinterest.com

Золотий акцент на мінімалістичному манікюрі - це головний тренд всього 2021 року. І весна не стала винятком. Такий манікюр виглядає одночасно скромно і вишукано. Золотий гліттер красиво переливається на сонці. Не буде помилкою використовувати також срібні блискітки. 

Скляний манікюр

Модний манікюр весна 2021 / фото elle.ru
Скляний манікюр 2021 / фото pinterest.com

Скляний або опаловий манікюр - дуже яскравий і незвичайний тренд весни. Для нього використовуються готові "дзеркальні" стіки для нігтів з голографічним ефектом. Цей непростий манікюр під силу тільки досвідченому майстру, але якщо все вийде - результат дуже порадує. У цьому дизайні можна використовувати як глянсовий, так і матовий лак. Однак уникайте червоних і бордових кольорів.

Вам також може бути цікаво: