Модні окуляри 2022 / фото depositphotos.com

Коригувати поганий зір можна стильно і зі смаком. Час, коли люди соромилися носити окуляри, давно пройшов, адже зараз в магазинах оптики багато модних моделей. Окуляри можуть стати чудовим стильним аксесуаром і родзинкою вашого образу. При цьому вибір оправи для окулярів залежить від форми очей і рис обличчя.

Прозорі окуляри

Модні прозорі окуляри / фото iboode

Один з головних трендів 2022 - окуляри в прозорій оправі. Це наймодніший "колір" (вірніше його відсутність) для оправи в цьому році. При цьому форма окулярів не має значення. Прозорі окуляри універсальні і підходять до будь-якого одягу, а також до спортивного стилю.

Котяче око

Модні окуляри котяче око / фото vev.ru

Окуляри форми "котяче око" виглядають дуже жіночно, елегантно і трохи "хитро". Найстильнішими вважаються моделі яскравих кольорів або в товстій оправі. Це модель для жінок, які не бояться привертати до себе увагу. Добре поєднуються як з діловим або романтичним чином, так і з зухвалим стилем.

Відео дня

Ці виразні окуляри підійдуть жінкам з овальним і квадратним обличчям. А ось власницям трикутного обличчя краще придивитися до інших моделей. Також їх не рекомендується носити окуляри "котяче око" дівчатам з прямим чубчиком.

Круглі окуляри

Модні круглі окуляри / фото uhd.name

Мінімалістичні круглі окуляри - головний хіт серед молоді у 2022 році. Таку оправу обожнюють багато юні модниці. А у жінок старшого віку такий аксесуар може "відняти" кілька років. Найстильнішими вважаються металеві круглі окуляри в тонкій оправі. Вони підійдуть жінкам з витягнутим або овальним обличчям.

Людям з прямокутною або трикутною формою обличчя носити круглі окуляри варто тільки в масивній оправі. Круглолицим і власникам масивного підборіддя такі моделі не підходять.

Оверсайз окуляри без оправи знизу

Модні окуляри без оправи знизу / фото uhd.name

Великі оверсайз окуляри вважаються універсальними і пропонують великий вибір оправ. Найбільш модними вважається модель великих окулярів без нижньої частини оправи. Такі окуляри прекрасно підкреслюють красу очей і глибину погляду. Їх рекомендується носити людям з хорошою шкірою.

Авіатор

Модні окуляри авіатори / фото uhd.name

"Авіатори" або "крапельки" - найвідоміша у світі форма окулярів, яка досі не втрачає актуальності. Такі окуляри зазвичай виробляють в металевій оправі, хоча зустрічаються і моделі з пластику. Особливо елегантно виглядають з двома переніссями - зігнутим і прямим.

Ці окуляри вважаються універсальними і підійдуть для майже будь-якого типу особи. Не підійдуть вони хіба що круглолицим дівчатам. Також "авіатори" краще виглядають на власницях довгого волосся.

Вас також можуть зацікавити новини: