Топ модних речей / Колаж УНІАН

Є базові речі, які завжди виглядають актуально і вигідно. УНІАН розповість, що не виходить з моди роками і актуально сьогодні.

Джинси MOM

Серед величезного асортименту саме ця модель стала універсальною. Ці джинси добре сідають на будь-яку фігуру, приховують всі її недоліки, підкреслюють талію, вигідно виглядають як з блузкою, так і зі светром грубої в'язки. Влітку їх можна носити з футболкою або коротким топом. "Моми" можна поєднувати з пуховиком, класичним пальто, курточкою. 

Джинси mom / Фото - instagram.com

Тренч

Класичний тренч - це незамінний атрибут в гардеробі кожної модниці. Він доповнить елегантний образ завдяки поєднанню простоти і привабливості. У моді в 2022 році як короткі тренчі, так і міді. Носити їх можна з брюками, джинсами або спідницями. 

Відео дня
Тренч / Фото - instagram.com
Тренч / Фото - instagram.com

Сумка-тоут 

Мода на сумки дуже мінлива. Ще вчора клатчі виглядали стильно і аристократично, як сьогодні вже пішов тренд на міні-сумки. Незмінно популярність тримає базова сумка-тоут - в неї можна і покласти все потрібне, і з будь-яким чином вона буде виглядати доречно. 

Сумка - тоут / Фото - instagram.com
Сумка - тоут / Фото - instagram.com

Білі кросівки

Попри складність у догляді за білим взуттям, базові білі кросівки - must have в гардеробі кожної модниці. Вже давно минули ті часи, коли кросівки були елементом чогось спортивного.

Сьогодні це взуття буде виглядати добре навіть з класикою, незалежно від сезону і погоди. 

Білі кросівки / Фото - instagram.com

Босоніжки з масивною підошвою

Тренд на "тракторну" підошву прийшов у світ моди кілька років тому і почалося все з зимового взуття. Спочатку це було просто практично, а сьогодні це ще й модно. І дана тенденція точно не пропаде в найближчому часі. 

Босоніжки з масивною підошвою / Фото - instagram.com

Нагадаємо, названо найстильніші сонцезахисні окуляри 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: