Модний колір помади 2023 / скріншот Instagram

Помада - це один з основних косметичних засобів для вдалого макіяжу. Тому в жіночих косметичках їх стільки, що перерахувати складно. УНІАН розповідає, які відтінки помади будуть найпопулярнішими найближчим часом.

Фуксія

Колір фуксія ідеально підходить як блюнеткам, так і блондинкам. Однак є один дуже важливий нюанс: помада повинна бути холодного відтінку, тоді ваші зуби візуально стануть білішими. Якщо ж ви підберете більш теплий відтінок, тоді буде помітна жовтизна.

Відео дня
Модна помада 2023 / колаж з фото

Суничний колір

Суничний колір помади - це суміш червоного і рожевого, яка має ідеальний вигляд на губах. Звичайно, цей колір більше підійде дівчатам, які не бояться бути яскравими і помітними, але ось скромні дівчата з такими губами можуть стати більш розкутими. Враховуйте те, що контур губ повинен бути максимально рівним. Якщо лінія буде не чіткою, макіяж губ матиме вульгарний вигляд.

Модна помада 2023 / колаж з фото

Прозорий блиск

Якщо влітку ви більше любите блиски, а не помади, то зверніть увагу на прозорі або нюдові відтінки. З їхньою допомогою ви візуально збільшите собі губи, тому зможете заощадити на поході до косметолога, якщо така необхідність була. Крім того, блиск врятує ваші губки від обвітрювання.

Модний блиск для губ 2023 / колаж з фото

Коричнева помада

Коричнева помада має крутий вигляд в матовому варіанті. Вона ніжна, природна і жіночна. Обов'язково придивіться до неї, якщо хочете створити вау-макіяж. Більш того, вона поєднується з будь-яким кольором тіней.

Модна помада 2023 / скріншот Instagram

Раніше УНІАН розповідав, які відтінки тіней зараз найпопулярніші.

Вас також можуть зацікавити новини: