Модний макіяж на літо 2023 / скріншот Instagram

Професійні візажисти розповіли, які тіні зараз на піку популярності. В першу чергу варто звернути увагу на рожеві відтінки, але і інші будуть в тренді. Поговоримо про це детальніше.

Рожеві тіні

Нещодавно відбулася прем'єра самого рожевого фільму "Барбі". Він викликав такий ажіотаж, що багато модниць відразу ж побігли за рожевою косметикою. Ну, це не погана ідея. По-перше, цей колір зараз в тренді. По-друге, цей колір зробить ваші очі більш виразними, а образ - жіночним. Однак не переборщіть з рожевим, щоб не бути аж надто гламурною.

Відео дня
Рожеві тіні Зараз на піку популярності / колаж з фото

Зелений колір

Влітку це, мабуть, один з найпопулярніших відтінків тіней. Він асоціюється з травою і ранковою росою на ній. Більш світлий відтінок зеленого кольору можна використовувати як легкий шиммер на повіках, а болотний колір, наприклад, ідеально підходить під смокі-айс. 

Зелений колір говорить про життєрадісність дівчини / колаж з фото

Пастель

Пастельні відтінки - це класика. Вони підходять як молоденьким дівчатам, які не люблять помітний макіяж, так і для бізнес-леді, які щодня працюють в офісі і ходять на зустрічі з діловими партнерами. Більш того, саме світлі відтінки тіней користуються популярністю у "дорогих" жінок, адже він лише злегка підкреслює вашу природну красу.

Пастельні відтінки-це класика / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав модні форми брів 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: