Макіяж / instagram.com/anastasia_galim

Зовсім скоро ми будемо відзначати Новий 2023 рік, а поки напередодні свята ми перебуваємо в стані метушні. Адже кожна модниця розмірковує над тим, який яскравий образ підібрати, як зробити манікюр на Новий рік і, звичайно, не забути про макіяж.

У статті УНІАН ви дізнаєтеся, як зробити новорічний легкий макіяж і новорічний макіяж з блискітками.

31 грудня кожній дівчині хочеться мати яскравий вигляд, щоб стати головною зіркою новорічного вечора.  Якщо в повсякденному житті ми віддаємо перевагу легкому свіжому макіяжу, то на Новий рік душа "гуляє". Ми експериментуємо з усіма можливими кольорами, блискітками та іншими елементами декору. 

Відео дня
Макіяж / колаж з фото

Однак не тільки блискітки можуть зробити ваш образ неперевершеним, але ще і малюнки. Зверніть увагу, що в мейк-апі з'явилися нові зимові тренди - ялинки на очах, сніговики і ніжні сніжинки.

Макіяж / колаж з фото

Однак якщо вам все ж хочеться зробити новорічний легкий макіяж, то придивіться до варіантів з золотистим напиленням. Не дарма кажуть, що золото підкреслює статус, а в даному випадку додасть вам ще й легкого сяйва. Не нехтуйте і сріблястим кольором.

Макіяж / колаж з фото

Щоб задобрити Чорного Водяного Кролика, варто зробити незвичайний новорічний макіяж в таких кольорах як синій, чорний, зелений і помаранчевий. Ці відтінки в макіяжі не тільки зроблять вас впевненішою в собі, але і допоможуть залучити щастя, удачу і гроші. 

Макіяж / колаж з фото

Нагадаємо, який зробити макіяж на Новий рік 2023, щоб мати молодий і стильний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: