Коментатори оцінили новий образ Зеленської / фото instagram першої леді

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь в онлайн-конференції з представниками великої IT-компанії. З ними вона поговорила про Всеукраїнську програму ментального здоров'я "Ти як?".

Для заходу вона обрала стильний "аутфіт". Зеленська приміряла модну сорочку з цікавою деталлю - двобортним комірцем та ґудзиками.

Олена Зеленська у стильному вбранні зачарувала цікавою деталлю / фото instagram першої леді

Свій образ перша леді доповнила сережками та кулоном. Стримані прикраси вдало підкреслили стиль Зеленської. Також вона вирівняла волосся та зробила асиметричний проділ. 

Відео дня

Для онлайн-конференції перша леді обрала стриманий макіяж у пастельних тонах. Вона нафарбувала губи матовим олівцем, а на повіках Зеленської можна помітити трохи тіней у сіро-коричневих відтінках.

Новий "лук" першої леді / фото instagram Зеленської

У коментарях з'явилося чимало компліментів для першої леді. Користувачі пишуть, що захоплюються стилем Зеленської. Також вони зазначили, що їм сподобалося слухати "подкаст" із нею. Коментатори пишуть:

  • "У мене були сироти по шкірі протягом усієї зустрічі! Дякую за час із нами, корисні поради, неймовірну важливу ініціативу, за підтримку і за ваше тепло, що передавалося й через стрімінг. Це дуже актуальна тема для кожного з нас"
  • "Дякуємо, пані Олено та шановні експерти! Ця зустріч назавжди в наших серцях!"
  • "Стильна та неймовірна, як завжди!".

Нагадаємо, нещодавно Зеленська в модному образі викликала фурор серед дружин дипломатів.

Вас також можуть зацікавити новини: