Перманентний макіяж може замінити косметику / pexels.com

Щоранку дівчата починають день з догляду за обличчям і нанесенням макіяжу. Фахівці б'юті-сфери зробили все можливе для того, щоб полегшити життя модницям. Так, в цій сфері з'явилася така процедура як перманентний макіяж. Завдяки йому ви можете заощадити не тільки час, але і гроші на декоративну косметику.

Перманентний макіяж: що це таке?

Це татуювання, яке наноситься на брови, губи або верхню повіку. В ході особливої косметологічної процедури в верхні шари шкіри "закладають" пігмент - на обличчі в результаті утворюється своєрідний незмивний макіяж.

При цьому у перманентного макіяжу і татуювань є одна головна відмінність. Татуювання - це назавжди, і якщо ви захочете їх звести, то зробити це буде дуже важко. А перманент тримається на шкірі від року до двох. Потім він поступово освітлюється і стає практично непомітним на шкірі.

Відео дня

Перманентний макіяж: плюси і мінуси

З головних переваг перманентного макіяжу - практичність. Вам не потрібно буде купувати тіні для брів, помади або підводки для того, щоб намалювати стрілки. Тобто в першу чергу це економія і часу, і грошей.

Друга перевага - це близькість до натуральності. Якщо перманентний макіяж виконаний якісно і професійним фахівцем, то він буде виглядати досить натурально. Він лише підкреслить ваші лінії обличчя і додасть трохи чіткості.

Якщо говорити про "мінуси", то одним з них є, звичайно, неякісний макіяж, який виправити складно. Тому не варто економити на цій процедурі і краще звернутися до висококваліфікованого фахівця.

Читайте такожВулична мода 2021: вибираємо модні "луки" на осінь

Перманентний макіяж: види

Татуаж губ

За допомогою перманентного макіяжу ваші губи будуть здаватися більш соковитими. Найчастіше цю процедуру роблять дівчата, яким необхідна корекція форми губ. Але варто звернути увагу на те, що у кожної дівчини пігмент береться по-різному. І якщо спочатку ви бачите один колір, то після загоєння він може трохи змінитися на губах.

Татуаж губ 2021 / pexels.com

Пудрові брови

Не дарма кажуть, що секрет жіночої краси в її бровах. Мабуть, це головна зона на обличчі, яка повинна бути ідеальною. Відзначимо, що колір фарби потрібно підбирати під колір волосся, щоб все виглядало гармонійно. Ця процедура проводиться досить швидко. Майстер уздовж ваших волосинок проводить дрібні лінії, заповнюючи вільний простір. У підсумку виходить певне напилення. Брови здаються більш густими і яскравими.

Пудрові брови 2021 / pexels.com

Підведення

Це татуаж на верхній повіці, який створює ефект "стрілки". Очі будуть здаватися злегка підфарбованими, а вії стануть візуально більш густими.

Підводка на очах 2021 / pexels.com

Вас також можуть зацікавити новини: