Співачка підтримала український бренд / instagram.com/ingridandress

Американська кантрі-співачка Інгрід Ендрес з'явилася на церемонії нагородження премії Греммі-2023 в розкішній геометричній сукні українського дизайнера Світлани Бевзи.

Сукня на бретельках зроблена з безліччю сексуальних вирізів, які оголюють частини тіла, в тому числі спинку і стегна. А ось низ зроблений суцільною спідницею. Воно в чорному кольорі, що візуально робить стрункішою і вищою співачку.

Цікаво, що вирізи зроблені так, що нагадують трикутні хустки. Це відсилання до українського традиційного одягу.

Відео дня

Варто відзначити, що реакція публіки була неоднозначною. Багато користувачів мережі написали, що сукня має розкішний вигляд, проте вони не ризикнули б так одягнутися на церемонію.

Співачка підтримала український бренд / скріншот Instagram

Що пишуть коментатори

  • "Ця сукня зараз моя улюблена"
  • "Ви одягли гарну сукню, але залиште щось для фантазії"
  • "Яка сукня? Схоже, ти в спідній білизні. Сумно, тому що у тебе відмінне тіло, просто ти неправильно вибрала тканину. Вибач, але це липко"
  • "Ви маєте в ній красивий вигляд, але я точно не буду носити її на публіці"
  • "Дякую за вибір українського дизайнерського одягу. Дякую за вашу підтримку"

Хто така Інгрід Эндресс

Інгрід Ендресс - американська кантрі-співачка, автор-виконавець. На Греммі-2021 отримала три номінації, включаючи "Найкращий новий виконавець".

Її дебютний альбом вийшов 27 березня 2020 року і зайняв дев'яте місце в катрі-чарті US Country і 90-те в основному американському хіт-параді Billboard 200.

Вас також можуть зацікавити новини: