Модні прикраси / фото pinterest.com

Прикраси - це завершення модного образу. А також вони підкреслюють вашу індивідуальність. Тому не варто ними нехтувати. Ми підібрали для вас кілька варіантів, які точно підкорять ваше серце і серця всіх оточуючих.

Читайте також"Будь яскравою!": модний аксесуар з 90-х знову в тренді

Ланцюги

Відео дня

В принципі масивні ланцюги завжди користувалися попитом, але зараз особливо. Який саме це буде ланцюг залежить від образу. Можна підібрати з металу або пластику, а можна вибрати ніжні відтінки і легкий матеріал. Але не забувайте про масивність.

Масивні ланцюги / фото pinterest.com

Bib-кольє

Це прикраса, яка закриває не тільки шию, але і зону декольте. Варто зазначити, що bib-кольє виглядає дуже елегантно і разом з тим запам'ятовується.

Кольє прикриває декольте / фото pinterest.com

Бісер

Так-так, вам не здалося. Всі ми пам'ятаємо дитячі прикраси з бісеру. Не повірите, зараз вони знаходяться на піку популярності. Ці ніжні браслетики, сережки або колечка нікого не залишать байдужим.

Прикраси з бісеру / фото pinterest.com

Аксесуари з перлів

Скажіть мені, що може бути ніжніше перлів? А що може бути ніжніше на шиї прекрасної дівчини? Можу посперечатися, що перли ніколи не вийдуть з моди.

Бісер повернувся в моду / фото pinterest.com

Моносережка

Це одна сережка, яка робить яскравий акцент. Дизайнери ніби вирішили компенсувати наявність лише однієї сережки її великим розміром.

Моносережка / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, Леся Нікітюк показала трендову річ цього сезону.